Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Verde orz - 99,8% din suc de orz verde 500 ml

Brand: EkoMedica Czech Cod: z4907 Supliment alimentar

Descriere

Orz verde este un aliment nutritiv de calitate. Pentru valoarea sa nutritivă este recomandat pentru oameni de toate vârstele.

Aviz

Supliment alimentar. Agita înainte de utilizare. Sedimentele din partea de jos a sticlei, nici particule solide în soluție nu contează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest produs nu este destinat a fi folosit ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, femeile însărcinate și care alăptează ar trebui să utilizeze ar trebui să consulte un medic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se recomandă la intoleranță individuală de unele ingrediente. Culoare, aromă și gust de suc în diferite loturi de producție poate varia oarecum, care este în detrimentul calității produsului.

Compoziție

Orz (Hordeum vulgare, suc de orz verde 99,8%)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: EkoMedica Czech

Firma ceha EKOMEDICA este în principal angajate în producția și distribuția de suplimente alimentare sub formă lichidă. Acesta oferă cea mai bună și mai sanatoase de natură într-o formă lichidă, care este cel mai absorbabil pentru organismul uman. Compania EKOMEDICA REPUBLICA aduce sucuri, care sunt făcute în conformitate cu propriile noastre retete si standarde stricte fără adaos de conservanți și zahăr. Cu toate acestea, ei au păstrat toate importante substante nutritive.

...Mărimi
EkoMedica Czech
zile
:
ore
:
minute
:
secunde