Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vitamina C cu extracte din semințe de struguri 50 ml

Brand: Vitamin Bottle Cod: z41882 Supliment alimentar

Descriere

Supliment alimentar cu extract Vitamina C din semințe de struguri contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Supliment nutritiv nu ar trebui sa fie folosit ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Se depozitează până la 25 ° C, loc uscat, departe de copii. Produsul nu conține compuși aromatici, coloranți sau conservanți. Nu este potrivit pentru copii sub 12 ani de femei cu vârsta, gravide și care alăptează. țările UE de origine.

Compoziție

768 mg Glicerol

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Vitamin Bottle

Ca un curcubeu include toate culorile spectrului, pământul ne oferă toate substantele nutritive necesare pentru o viață activă. Cel mai bun al naturii,

ne-am completat gama de produse de vitamina sticla.

Produsele noastre sunt fabricate folosind o tehnologie de proprietate specială, care asigură că, atunci când prelucrarea păstrează 100% din ingrediente din plante activi

. Toate produsele sunt foarte utilizate de către organismul în limita maximă, există o concentrație mare de ingrediente active naturale, nu conțin coloranți, emulgatori, conservanți, stabilizatori, aditivi. Ele sunt de asemenea potrivite pentru vegetarieni din cauza capsule realizate din ingrediente naturale din plante.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde