Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vitamina E 400 mg 60 capsule

Brand: Phoenix Cod: z3022 Supliment alimentar

Descriere

Vitamina E este importanta vitamina solubila in grasimi, cu efecte antioxidante semnificative. El participă în numeroase procese fiziologice din organism.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Lipsa induse deficit de trombocite de vitamina K poate fi exacerbată prin administrarea de doze mari de vitamina E. A nu se lăsa la îndemâna copiilor într-un loc întunecat și uscat. Nu utilizați după această dată a marcat pe ambalaj. Atunci când se iau doze extreme peste 800 mg / zi, pe termen lung, ele pot să apară rar indigestie, oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Tara de origine Slovacia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Phoenix

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

Mai multe

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

zile
:
ore
:
minute
:
secunde