Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wild Yam Star 60 de capsule

Brand: STARLIFE Cod: z4618 Supliment alimentar

Descriere

supliment alimentar WILD YAM STAR Igname păros, ceea ce contribuie la funcționarea normală a glandelor cu eliminare internă.

Dozare

Utilizați 1 capsulă pe zi, îmrpeună cu alimente. Pentru performanțe optime, vă recomandăm să folosiți acest preparat cel puțin 2-3 luni.

Ambalare

60 capsule - doza pentru 2 luni

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu depăși doza zilnică recomandată. Nu substituie alimentarea variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, întunecos. Țara de origine SUA.

Alte comunicații

De asemenea, oferim Wild Yam Premium 90 de capsule și alte preparate cu ignam sălbatec.

Mai multe informații despre Wild Yam, veți găsi în articolele:

Aditivi

făină de orez, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent de antiaglomerare), capsule de gelatină.

Ingrediente în 1 capsulă

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: STARLIFE

Filozofia STARLIFE este de a oferi oamenilor mod de viață sănătos și o mai bună. Fondator și proprietar al STARLIFE Robert Změlík, campion olimpic Decathlon Barcelona, ​​care se bazează pe propria experiență de succes, a decis să creeze o gamă largă de suplimente eficiente. Produsele sunt proiectate pentru oricine care vrea să se mențină în formă, puterea și rezistența, care vrea să păstreze în mod deliberat stare bună de sănătate și stil de viață mai bună pentru ei înșiși și pe cei dragi. Premium companie produse de calitate Starlife se bazează pe tehnologia unică de procesare, care asigură absorbția maximă a componentelor (92 - 95%). Pentru aceste produse sunt caracterizate prin eficiență ridicată fără efecte secundare și debut mai rapid al acțiunii. Utilizarea de către dvs. a produselor nu obiceiul. Cu produsele companiei STARLIFE corpul uman poate atinge armonia în toate cele trei domenii - fizice, mentale și emoționale. Linia de produse de bază este compus din ingrediente naturale, ale căror echilibru perfect a fost verificată de secole de experiență filosofiei chineze Ming și înțelepciune de Est amplificat, cu cunoștințe de cele mai recente studii științifice. Efectele sunt produse de lungă durată și persistă chiar și după utilizarea lor. Prin utilizarea produselor companiei STARLIFE organism reincarca literalmente energie.

...Mărimi
STARLIFE
zile
:
ore
:
minute
:
secunde