Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Xilitol 250 g

Brand: Iswari
Xilitol este un indulcitor care se obține din xilanul  conținut în plante, fructe si legume. Nu  are nici un gust aparte. Xilitol este de aproximativ 40%  de ori mai puțin caloric  decât zahărul… Descriere și parametrii

Descriere

Xilitol este un indulcitor care se obține din xilanul  conținut în plante, fructe si legume. Nu  are nici un gust aparte. Xilitol este de aproximativ 40%  de ori mai puțin caloric  decât zahărul obișnuit, dar este la fel de dulce  și datorită unui indice glicemic foarte scăzut (13) este potrivit  si pentru diabetici.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| |
zile
:
ore
:
minute
:
secunde