Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Yucca Star 60 de capsule

Brand: STARLIFE
supliment alimentar conține Yucca Yucca Star, care este un organism mai curat natural. Yucca se confruntă numeroase enzime, clorofilă, antioxidanți, dar mai ales saponine steroidice, care sunt… Descriere și parametrii

Descriere

supliment alimentar conține Yucca Yucca Star, care este un organism mai curat natural. Yucca se confruntă numeroase enzime, clorofilă, antioxidanți, dar mai ales saponine steroidice, care sunt capabile de a se lega la sedimente, elemente nocive și a substanțelor toxice și , prin urmare , să contribuie la eliminarea lor din organism.

Dozare

Folosiți 1 capsulă de 2 ori pe zi. Pentru o eficiență optimă, vă recomandăm să folosiți acest produs trei luni.

Ambalare

60 capsule - doza pentru o lună

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 12 ani, pentru femei însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există substituie hrana  variată. A nu se lăsa la îndemână copiilor. Se păstrează într-un loc uscat, întunecat. Țara de origine SUA.

Alte comunicații

De asemenea, vă oferim:

 

  • Yucca Premium 120 de capsule .
  • Yucca Premium 60 de capsule .

Pentru mai multe informații despre yucca vezi articolul Yucca elixir  indienilor din pustiu și articolul Yucca - un miracol al medicinei indiene .

Aditivi

orez pudră, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), capsule gelatinoase

Ingrediente în 1 capsulă

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|