Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Zer praf 600 g

Brand: Topnatur Cod: z5242

Descriere

praf de băutură din zer echilibrat , care nu povară corpul, să asigure o aprovizionare rapidă și continuă a organelor de vitamine necesare (C, E și grupa B) și minerale (magneziu, fosfor, calciu, potasiu, sodiu și zinc). Proteinele din zer conțin toți aminoacizii esențiali necesare pentru organismul într-un raport echilibrat.

Aviz

Nu este potrivit pentru sugari de până la 12 luni. Acesta conține lactoză și proteine ​​din lapte. Nu conține conservanți. A se păstra la 24 ° C și o umiditate relativă de 70%. După fiecare utilizare, închideți cu atenție ambalajul interior și exterior (va împiedica întărirea amestecului).

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Topnatur

Contact: TOPNATUR Ltd., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Topnatur
zile
:
ore
:
minute
:
secunde