Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Sebamed
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Sebamed in-stoc

Istoria Sebamed u

Sebamed se bazează în Boppard, Germania și a fost fondată în 1952 de către un tânăr medic și un asistent la Clinica Dermatologica de la Universitatea din Bonn Heinz Maurer

. Sa specializat în tratamentul eczeme si le-a dezvoltat o nouă categorie de produse cosmetice pentru curățare și îngrijire a pielii. Pe baza rezultatelor testelor clinice privind efectul asupra surfactanti problematice agent de curățare a pielii dezvoltat, care a fost ajustat la pH-ul fiziologic al pielii sanatoase - pH 5.5. Sebapharma dovedit că poate avea succes nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional.

 

 

Nici un produs Sebamed nu părăsesc fabrica germană fără a testat dermatologic. victorii de calitate - de la înființarea sa Sebamed menținut constant pe locul al treilea în domeniul îngrijirii medicale a pielii.

Compania are sediul in Boppard, Germania, Sebapharma nu sa dovedit că poate avea succes nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional. În prezent, produsele sale sunt vândute în mai mult de 60 de țări din întreaga lume. Ceea ce a început cu zaruri "săpunuri", dezvoltat rapid într-un portofoliu extins de produse, care include mai mult de 50 de articole - iar numărul lor este în creștere. În plus față de curățare Cosmetice oferă îngrijire specială pentru piele protecție suplimentară. Fie că este vorba de îngrijire de zi cu zi a pielii sensibile, pielea delicată a bebelușilor și cerând pielii grele - toate produsele sunt bazate pe ideea de a stabiliza mantaua de protecție acid natural al pielii, cu un pH de 5,5.


Un pionier in ingrijirea medicala a pielii inca decide ce curs pentru a lua compania lui. Dr. Maurer lucreaza la noi concepte de îngrijire medicala a pielii, cu o mare pasiune și entuziasm. Chiar și în vârsta de 88 nu se sprijină pe lauri și continuă să fie unul dintre cei mai de succes antreprenori germani.

Filosofia de fabricație a produselor cosmetice medicale Sebamed - mijloace de spălare și de îngrijire a pielii , care incearca sa mentina pH 5,5 pielii pentru a rămâne sănătoși - a fost recunoscută și documentată mai mult de 120 de studii științifice.

Filtre selectate:
Sebamed×
În stoc×

+-Filtru

73 produse

Sortează după:

Sus