Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Selilya Silver
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Instalare
+-

Finisaj de suprafață
+-

Șterge

Selilya Silver in-stoc

Ia ispitit oferind fermecător bijuterii doamnelor marca Selilya Silver strong >

. Colecții individuale includ gama variata de bijuterii puritate 925/100, în finisaj rodiu care face bijuterii intuneca la culoare, în timp ce minimizarea apariția unor posibile reacții alergice.

Bijuterii este bogat decorat cu cristale clare sclipitoare sau zirconiu cubic, care le dă semnul distinctiv al elegantei perfecte.

. Ele sunt, de asemenea, un sfat bun pe un cadou pentru prietena sau soția ta. Fi inspirat. Alegeți din frumoase cercei, bratari, coliere, pandantive si inele. , Manopera de calitate, design original la prețuri accesibile și luciu perfect, va atrage cu siguranță la prima vedere. Bijuterii Selilya argint

sunt potrivit pentru orice ocazie , ceea ce face le face accesoriu de moda f .

Filtre selectate:
Selilya Silver×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde