Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Shoeboy´S
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Shoeboy´s in-stoc

Marca SHOEBOY´S este angajată în îngrijirea încălțămintei și a articolelor din piele pentru mai mult de 80 de ani. Prioritatea acestui brand german este trei idei principale: calitatea, ușurința în utilizare și, nu în ultimul rând, accentul pus pe ecologie . Marca dispune de propriile facilități de producție în Uniunea Europeană.

 

La SHOEBOY´S veți găsi totul mai ecologic. Creme pe bază de apă, fără solvent, impregnare fără fluor, încălțăminte din piele tratate cu substanțe vegetale și multe altele. Beneficiul este clar - pentru tine și pentru natura. Mai puțină chimie și mai puțină grijă de încălțăminte pe care solvenții și benzina nu trebuie să o facă.

Filtre selectate:
Shoeboy´s×
În stoc×

+-Filtru

4 produse

Sortează după:

Sus