Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Swarovski
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Swarovski in-stoc


Swarovski

Bijuterii Swarovski este foarte specială. Este o bijuterie și accesorii unice, care sunt decorate cu cristale Swarovski originale. Aceste cristale pot fi recunoscute grație înaltă strălucire și design foarte frumos si de bun gust. Aceasta este una dintre cele mai recunoscute branduri care apar pe piața mondială. Swarovski, acesta este un simbol al luxului, frumusetii si de lux pentru toată lumea.

Swarovski este un brand de clasă mondială, nu este surprinzător faptul că alege fețele familiare, prezentând colecția ei. de brand a fost Miranda Kerr cu care se confruntă, de exemplu, sau frumusețea Africii de Sud și unul dintre micile îngerii de la Victoria Secret Candice Swanepoel. Candice, printre altele, a pozat într-o cască împânzit cu cristale Swarovski, o priveliște cu adevărat spectaculoasă.

Mark încearcă să atragă atenția asupra produselor interesante. De exemplu, în 2004, compania austriaca aduce un cristal gigant cu un diametru de 2,7 mA, greutate 250 de lire sterline. Mai târziu, au produs un candelabru imens, care servește ca un decor în filmul legendarul "Fantoma de la Opera". În Austria, puteți vizita chiar și un muzeu dedicat lui Daniel Swarovski.

Filtre selectate:
Swarovski×
În stoc×

+-Filtru

85 produse

Sortează după:

Sus