Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading

Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 27.12.2018

 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Tenga
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Tenga in-stoc

Marca Tenga japonez reprezintă o revoluție în domeniul mărfurilor pentru adulți. Compania a fost fondata la dărâmat toate stereotipurile de sex și masturbare - in special in randul barbatilor. Acest obiective ambițioase Deng este încercarea de a obține prin linia de produse cu adevărat revoluționare și de calitate. Produsele Tenga pot servi foarte bine ca un instrument pentru formare și îmbunătățirea calității vieții sexuale, de exemplu pentru a controla ejacularea prematura. Viitorul masturbarea vine chiar acum!

Filtre selectate:
Tenga×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x