Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

TheBalm
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Tipul de ten
+ -

Șterge

TheBalm in-stoc

Fondatorul theBalm brand este Marissa Shipman. Marissa în 2004 a dat seama că, în scopul de a arata si se simt foarte bine, are nevoie de câteva produse. Și când ea are nevoie de ele și alte femei cu siguranță, de asemenea, ...
Marissa a decis să se aventureze în cercetare mai mici și a cumpărat 11 de cărți cu privire la modul de a face machiaj, și a început să experimenteze cu ea în bucătărie. "Am devenit nebun despre machiaj! Am fondat compania, a dezvoltat un buget, a angajat un chimist și site-uri web propuse. "Nu produsele lor au început să adaugi ingrediente anti-imbatranire, diferite tipuri de pigmenți, parfum minunat și a fost născut theBalm.

"Beautiful 5 minute" - aceasta este filozofia theBalm brand, care oferă o gamă de produse multifuncționale și o soluție minunată la toate dorințele și nevoile în domeniul frumuseții. O serie de culori luminoase și rețete uimitoare trezi artist în tine și vă permit să creați un aspect care te face sa arata si se simt mereu tânăr.

În prezent, theBalm găsi produse care sunt libere de parabeni și nu a fost testat pe animale, aproape toată lumea. Și pentru că frumusețea și distracție la theBalm merg mână în mână, toate produsele sunt concepute pentru a vă oferi ridicat spiritele - ambalaje retro eye-catching, nume spiritual și de rezultat cel mai perfect.

Filtre selectate:
TheBalm×
În stoc×

+-Filtru

4 produse

Sortează după:

Sus