Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected].ro | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Tweezerman
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Tweezerman in-stoc

SIDA Tweezerman de înfrumusețare în domeniul lor sunt considerate de top de brand pentru peste 30 de ani. Produsele lor au dorit să folosească milioane de oameni din intreaga lume - de la celebrități bine-cunoscute și modele prin profesională make-up artist la editorul de cele mai bune reviste de moda. Tweezerman pe produsele lor de lucru în mod constant și aduce inovatii care fac viața mai ușoară!

Tweezerman început succesul său în 1980 cu ajutorul unei pensete lui legendare Splintertweeze®, care a devenit imediat un bestseller. Un instrument la îndemână pentru îndepărtarea părului facial crescut sub piele, chips-uri și orice altceva blocat sub piele, atât de popular cu clienții care nu a durat mult și pensete Tweezerman introduse altul, de data aceasta dezvoltat special pentru smulgerea sprâncenelor. Pensetă Tweezerman Slant® pentru precizia este încă produsul cel mai bine vandut din acest brand.

După mai mult de 30 de ani, cu Tweezerman gama completă de produse cosmetice ajută lider mondial în acest domeniu. Pensete Tweezerman ajuta în procesul de înfrumusețare, toate persoanele care se așteaptă cea mai buna calitate la un preț accesibil!

Filtre selectate:
Tweezerman×
În stoc×

+-Filtru

8 produse

Sortează după:

Sus