Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading

Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 27.12.2018

 

+Filtru

Brand
+ -

Umbra
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Material
+-

Finisaj de suprafață
+-

Șterge

Umbra in-stoc

Sună incredibil, dar după nașterea acestui brand Umbro stă designer grafic Paul Rowan, care nu a putut găsi nuanta potrivita să stea în fereastra apartamentului său. Și așa a venit cu ideea că se sugerează. Ecranul inițial numit UMBRA (însemnând "umbră") a fost un succes neașteptat și de interes. Ea a dat Paul Rowan impuls inițial pentru a pune împreună o echipă de oameni care au început să se concentreze pe producerea de designer de accesorii pentru casa. Datorita muncii lor, au reușit să lovit gaura neagră din piață, se așteaptă la o branding lung și Umbro a intrat în sensibilizare a opiniei publice. Astăzi este lider mondial și oferă o produse moderne si originale.

Acesta oferă la prețuri accesibile:

  • Suporturi pentru bijuterii
  • Titularii Bijuterii
  • Organizatorii
  • Caseta de bijuterii
Filtre selectate:
Umbra×
În stoc×

+-Filtru

1 produse

Sortează după:

în sus

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x