Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Veet
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Veet in-stoc

Veet Cosmetics creează produse pentru piele netedă fără păr. Depilatoare devin mai preferate în rândul femeilor, datorită efectului prelungit, aspect curat al pielii după aplicare și de a reduce riscul de fire de par incarnate neplăcute. îndepărtarea părului de origine devine o nouă tendință în rândul femeilor moderne, pentru că de îngrijire la domiciliu este, grație unor produse inovatoare, un tratament comparabil de profesioniști.

 

Acoperiș Veet este Reckitt Benckiser. În fiecare an, vanzari de aproximativ 46 milioane de produse Veet. De înaltă calitate, ușurința de utilizare, securitatea și siguranța produselor a câștigat peste 30 de milioane de utilizatori satisfăcuți din întreaga lume.

Filtre selectate:
Veet×
În stoc×

+-Filtru

14 produse

Sortează după:

Sus