Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Weleda
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Weleda in-stoc

Rădăcini ferme Weleda dateaza 1914, când chimist austriac Dr

. Oskar Schmiedl cu sediul în Dornach, Elveția, lângă Basel, un laborator pentru producerea de culori vegetale.

 

Compania Weleda este mărcile purtător controlate cosmetice naturale (BDIH), care este acordat în fiecare nou produs cosmetic naturale după îndeplinirea criteriilor stricte Institutul Internațional EcoControl cu sediul in Osterode, Germania. Toate produsele de acest brand îndeplini o misiune importantă, și anume, să se uite la corpul uman ca un tot indivizibil și contribuie la sănătatea și echilibrul.

Compania colaborează cu organizațiile de mediu din întreaga lume și încearcă să-și îndeplinească poziția lor de responsabilitate pentru natura umană. Produsele Weleda sunt în Boemia îndeplinite clienti deja 75. an. Weleda nu produse de marcă nu sunt testate pe animale.

OFERTA SPECIALA: Cumpărare trei creme de duș și geluri de duș din Weleda marca și unul dintre noi va primi GRATUIT!

Filtre selectate:
În stoc×
Noutăți×
Weleda×

+-Filtru

120 produse

Sortează după:

Sus