Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Brand
+ -

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Finisaj de suprafață
+-

Șterge

Piercing

Piercing je typ šperku, který buď milujete, nebo ho vůbec nenosíte. Je to velmi výrazný módní doplněk, který je doslova nepřehlédnutelný. Piercing nejčastěji zdobí obočí, nos, jazyk, uši, nebo pupík, ale také intimní místa. Nejvyhledávanějším materiálem je titan, chirurgická ocel, nebo bioplast. Velkou předností je, že tyto materiály nezpůsobují žádné nežádoucí reakce. Při aplikaci doporučujeme dbát na dostatečné hygienické podmínky. Ideální volbou je specializovaný salon, který vám piercing aplikuje. Výhodou je, že tento typ šperku kdykoli můžete měnit.

+-Filtru

8 produse

Sortează după:

în sus

Semnificația piercing-ului a parcurs un drum lung. De la ritualurile de acum 5000 de ani, prin stilul de viață până la un accesoriu elegant a tinerelor. Nu subestimați prima aplicație a piercing-ului. Alegeți un salon cu renume. Ascultați recomandările și experiența prietenilor. Cu noi puteți alege din confortul casei piercing în funcție de preferințele dumneavoastră. Cele mai populare sunt piercing-uri în buric, cu motive de faună. Ele sunt fabricate din oțel chirurgical, astfel încât să nu apară nici o reacție alergică la metal. Piercing-ul a devenit un accesoriu plăcut, care te va face diferit și vă accentuiază personalitatea. Încă, solicită puțin curaj.
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
31 540 de produse în stocx