loading

TERMENI ȘI CONDIȚII ale companiei VIVANTIS a.s.

1. PREVEDERI GENERALE

1.1. Termeni și conditiile generale ale companiei VIVANTIS.a.s., cu sediul : Školní náměstí 14, 537 01 Chrudim, ID: 25977687, CF: CZ25977687 înregistrată în Registrul de comerț de pe langă Curtea Regională Hradec Kralove, Sectiunea B 2763 sunt reglementate de drepturile și obligațiile părților pe baza contractului încheiat de vânzare- cumpărare, dintre vânzător și cumpărător, realizat prin intermediul eshopului https://www.vivantis.ro/.

1.2. Relațiile dintre vânzător și cumpărător sunt reglementate de aceste legi:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relatie cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 cu privire la comerțul electronic.

2. CONTRACTUL DE VÂNZARE CUMPĂRARE

2.1. Toate produsele prezentate pe interfața eshop-ului www.vivantis.ro poartă un caracter informativ și vânzătorul nu este obligat să încheie un contract de achiziție cu privire la acest produs.

2.2. Comanda înfăptuită de către Cumpărător prin intermediul magazinului online www.vivantis.ro sau telefonic constituie un motiv pentru încheierea contractului de vânzare. Vânzătorul va confirma primirea comenzii prin mail la adresa de email specificată în comanda cumpărătorului, însă confirmarea înca nu reprezintă acordul vânzătorului cu încheierea contractului de vănzare.

2.3. Cumpărătorul are dreptul să anuleze comanda, adică să-și retragă intenția de a încheia un contract, fără sancțiuni chiar și până iîn clipa de expediere a produselor. Cumparatorul este obligat să anunțe vânzătorul despre anularea comenzii prin intermediul emalului sau telefonic.

2.4. Contractul de vânzare este încheiat cu acordul vânzătorului, în acelaș timp ca acord se consideră transmiterea produselor cumpărătorului sau print-un acord transmis pe adresa de email.

2.5. Prețurile produselor și serviciilor (de ex. Taxa de transport) afișate pe interfața webului sunt prezentate în RON, inclusiv TVA conform legislației în vigoare.

2.6. Cumpărătorul este de acord să se folosească de rețelele de comunicare la distanță pentru a încheia contractul. Cheltuielele care apar în timpul folosirii rețelelor de comunicare la distanță pentru a încheia contractul de vânzare (costurile pentru conectarea la internet, apeluri telefonice) sunt suportate de către cumpărător.

3. CONDIȚII DE PLATĂ

3.1. Prețul produselor și costurile potențiale apărute la expedierea produselor conform contractului de vânzare pot fi platite de către cumpărător vânzătorului prin următoarele metode.
a) în numerar, la rambursarea coletului la adresa indicată de către vânzător în comandă.
b) prin transfer în contul bancar
c) prin intermediului cardului de debit/credit

3.2. În cazul produselor fabricate la dorința cumpărătorului (produs personalizat), cumpărătorul va plăti vânzătorului un avans mai mare de 30% din prețul produsului. Acest avans nu se restituie.

3.3. Vânzătorul transmite produsele cumpărătorului împreună cu un document de achiziție, însă acesta nu reprezintă un document fiscal. Documentul fiscal va fi transmis cumpărătorului numai la solicitare prin email sau telefon.

4. TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

4.1. Cheltuielele pentru taxa de transport și taxa de ambalare sunt suportate de către cumpărător, printr-o metodă aleasă în timpul înfăptuirii comenzii. Costurile sunt reglementate conform prețurilor prezentate pe https://www.vivantis.ro/.

4.2. În cazul în care conform contractului de vânzare, vânzătorul este obligat să asigure livrarea produselor la adresa indicată de cumpărător, cumpărătorul este obligat să ridice produsele în termenul livrarii. În timpul primirii produselor de la curier cumpărătorul este obligat să verifice integritatea coletului și în cazul în care sesizează o problemă legată de integritatea coletului trebuie să anunțe nemijlocit curierul.

4.3. În cazul în care din cauza cumpărătorului e necesar ca produsele să fie livrate din nou sau prin alta metodă decât cea indicată în contract, cumpărătorul este obligat să achite cheltuielele legate de metoda repetată de livrare a produselor, respectiv cheltuielele legate de alta metodă de livrare.

5. RETRAGERE DIN CONTRACT

5.1. Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract fără a preciza motivele, până la paisprezece (14) zile de la primirea produselor. Retragerea din contract trebuie să fie transmisă vânzătorului, în această perioadă, prin intermediul emailului sau sub formă scrisă pe adresa vânzătorului. Cumpărătorul poate îndeplini formularul prevăzut de vânzător anexat în termeni și condiții.

5.2. În cazul retragerii din contract, contractul de vânzare este anulat. Produsele sunt returnate vânzătorului până la paisprezece (14) zile de la retragerea din contractul de vânzare. Dacă cumpărătorul se retrage din contract, toate cheltuielele legate de returnarea produselor (de ex. transportul) sau returnarea produselor prin poștă, sunt suportate de către cumpărător.

5.3. În cazul retragerii din contract vânzătorul rambursează toată suma de bani primită de la cumpărător până în termenul de paisprezece (14) zile din momentul de retragere din contract, în acelaș mod cum au fost banii recepționați de la cumpărător, dacă nu există un alt acord dintre părți pentru o alta modalitate ca cumpărătorului să nu-i apară alte cheltuieli. Vânzătorul nu este obligat să ramburseze suma primită de la cumpărător, înainte ca cumpărătorul să returneze produsele.

5.4. Cumpărătorul va lua în considerație că nu poate să se retragă printre altele, din contract dacă:
a) produsul livrat a fost modificat după dorința utilizatorului sau a unei persoane (produs personalizat);
b) produsele livrate care se alterează rapid precum și produsele care în timpul livrarii au fost amesticate irevocabil cu alte produse;
c) produsele care sunt livrate într-un recipient închis și utilizatorul le va scoate din ambalaj, din motive de igienă nu pot fi returnate;
d) produsele audio sau video sau programele de calculator sigilate dacă se încalcă integritatea ambalajului original.

5.5. Cumpărătorul va lua în considerare că, dacă produsul returnat este defect, utilizat sau prezintă urme de uzură, vânzătorul are dreptul la despăgubiri pentru daunele produselor și le poate solicita împotriva cererii cumpărătorului de a rambursa suma de achiziție

5.6. Dacă împreună cu produsele cumpărătorul a primit un cadou, contractul de cadou dintre vânzător și cumpărător se încheie doar, cu condiția că dacă se înfăptuiește retragerea din contract de către cumpărător, contractul de cadou se anulează și cumpărătorul este obligat să returneze împreună cu produsele și cadourile primite.

5.7. Până la primirea produselor de către cumpărător, se poate retrage din contractul de vânzare oricând. În acest caz cumpărătorul va fi informat prin email pe adresa indicată la înfăptuirea comenzii și cumpărătorului se va rambursa suma produselor fără întârziere.

5.8. Voucherele cadou procurate, nu pot fi restituite contra unei sume de bani. Eventuala diferență între prețul produselor selectate și valoarea voucherului, este nereturnabilă.

6. ÎNREGISTRAREA VÂNZĂRILOR

6.1 În conformitate cu legea cu privire la înregistrarea vânzărilor, Vânzătorul este obligat să emită o chitan ă către Cumpărător. Vanzatorul ț este obligat să înregistreze venitul primit la organul de impozitare on-line; în cazul unei defec iuni tehnice, nu mai târziu de 48 de ore. "

6.2 Vanzatorul emite o chitan ă catre Cumparator ț în conformitate cu Legea privind înregistrarea electronica a venitului, chitanta este transmisa in format elecronic pe adresa de e-mail a cumparatorului sau in format fizic în func ie de metoda ț aleasă de plată și transport.

7. PROTEC IA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. Vănzătorul se angajează ca toate date cu caracter personal furnizate de către cumpărător să fie prelucrate în conformitate cu legea cu privire la protec ia datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt doar pentru vânzător i nu sunt furnizate unor persoane terte, cu excep ia curierilor de transport, carora le sunt transmise numai datele necesare pentru transportul produselor către cumpărător.

7.2. Cumpărătorul poate solicita oricând modificarea, actualizarea sau tergerea datelor personale din baza de date.

7.3. Datele personale vor fi prelucrate pe un termen nelimitat.


Acești termeni și condiții intră în vigoare de la data de 01-03-2017.

Puteti descărca Termenii si Conditiile Aici
Formularul pentru retragerea din contract îl găsiți Aici


Arhivă termeni şi condiţii

info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Transport gratuit
de la 499 lei
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni