MODALITĂȚI DE PLATĂ

1) SISTEM RAMBURS
Metoda de plată cel mai mai frecvent utilizată. Curierului achitați contravaloarea produselor specificată în comandă , la momentul livrării și primirii produselor.

2) TRANSFER BANCAR
Plata se poate face în avans prin transfer bancar în contul nostru. La trimiterea comenzii apar date necesare pentru transferul de bani- suma, numărul contului bancar, simbolul variabil. Aceste informații vor fi transmise simultan la confirmarea comenzii pe adresa dvs. de email. După efectuarea plății, banii sunt transferați pe contul nostru în timpul a 1-3 zile lucrătoare. Imediat după notificarea plății în contul nostru vă trimitem produsele (dacă sunt la depozit). La primirea coletului nu achitați nimic firmei de curierat.

3) CARD DE CREDIT
Uneori de către bancă se poate percepe un comision.
Acceptăm următoarele carduri:

  • VISA
  • VISA Electron
  • Maestro
  • MasterCard

SUSȚINEM SITEMUL 3D-SECURE – GARANTEAZĂ SECURITATEA PLĂȚII PE INTENET CU CARDURI DE CREDIT/DEBIT

Care sunt avantajele plăți cu card credit/debit?

  • Viteza plății - spre deosebire de plata prin transfer bancar nu este necesar să se aștepte până la 3 zile. La înfăptuirea plății până la ora 22 produsul va fi livrat în următoarea zi lucrătoare (dacă este în stoc).
  • La momentul primirii produsului nu aveți nevoie să aveți bani.

Este procesul de plata prin card credit/debit sigur?

  • La acceptarea cardurilor de plată utilizăm sistemul 3D-Secure soluția celei mai moderne aplicații de card internationale a Asociației MasterCard și Visa, care mărește securitatea plății cu card pe internet.
  • Datele personale din card la introduceți la cea mai securizată interfață bancară.
  • Nimeni din angajații noștri nu va avea acces la datele personale a cardului dvs.

4) APPLE PAY

Folosiți un iPhone, iPad sau Mac cu browser Safari? Acum pentru achitarea comenzilor dvs. puteți utiliza serviciul rapid, sigur și ușor ApplePay. În plus, dacă aveți un MacBook Air sau MacBook Pro cu Touch ID, puteți plăti cu o simplă atingere. După ce vă veți trimite comanda, faceți click pe butonul "Efectuați plata" și veți fi redirecționat către interfața de plată securizată GP webpay, specifică pentru Apple Pay, pentru a confirma plata. Banii vor fi creditați în câteva minute, nu trebuie să copiați datele de pe cardului de credit și economisiți timp.

5) GOOGLE PAY

Acum pentru achitarea comenzilor dvs. puteți utiliza și Google Pay, un serviciu care vă permite să efectuați plata printr-o simplă atingere pe buton. După ce veți trimite comanda, faceți click pe butonul "Efectuați plata" și veți fi redirecționat către interfața de plată securizată GP webpay pentru Google Pay, pentru a vă autoriza plata. De data aceasta, veți fi scutit de copierea datelor. Plata ne va fi creditată rapid și sigur.