Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dăruiți posibilitatea să aleagă ceia, ce își dorește

Dárkový poukaz

Nu cunoașteți mărimea? Nu știți care e parfumul ei preferat, sau care ceas l-ar alege el? Atunci voucherul cadou e alegerea perfectă.

Împreună cu voucherul cadou nu dăruiți numai o hârtie cu voaloare, dar totodată oferiți celor dragi o experiență plăcută în timp ce vor alege cadoul, care într-adevăr le va face plăcere. Numai ei înșiși stiu ce își doresc cu adevărat.

Vouchere cadou electronice

  • îl primiți în e-mail imediat după înregistrarea comenzii
  • Nu trebuie să așteptați, îl puteți imprima și dărui imediat
  • Voucherul poate fi aplicat peste 24 de ore după înregistrarea plății pe contul nostru, deci veți avea timp suficient să alegeți cadoul împreună
  • Voucherul este valabil 1 an după înregistrarea plății
     Vreau să aflu mai mult >>

Voucherele cadou pot fi utilizate în magazinul nostru online vivantis.ro.

Voucherele cumpărate nu pot fi schimbate contra bani. Vă recomandăm să alegeți mărfuri de valoarea completă a voucherului, deoarece diferența de preț nu este rambursată. E mai bine să alegeți piese în valoare puțin mai mare decât valoarea voucherului și astfel să folosiți toată suma.

Vouchere cadou pentru clienții corporativi

Cu vouchere cadou la fel vă puteți bucura angajații sau partenerii Dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre benefituri veți găsi la condițiile și reducerile la beneficii pentru clienții corporativi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde