Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vouchere cadou

Dăruiți posibilitatea să aleagă ceea, ce își dorește

Vă îngrijorați, că nu-i cunoașteți gustul? Nu știți care e parfumul ei preferat, sau care ceas l-ar alege el? Atunci voucherul cadou e alegerea perfectă.
Împreună cu voucherul cadou nu dăruiți doar o hârtie cu valoare, dar totodată oferiți celor dragi o experiență plăcută în timp ce vor alege cadoul, care într-adevăr le va face plăcere. Numai ei înșiși stiu, ce își doresc cu adevărat.

Vouchere cadou electronice

  • Îl primiți în e-mail imediat după înregistrarea comenzii.
  • Nu trebuie să așteptați, îl puteți imprima și dărui imediat.
  • Voucherul poate fi aplicat peste 1 oră după înregistrarea plății pe contul nostru.
  • Voucherul este valabil 1 an după înregistrarea plății.
Vreau să aflu mai multe >>
Voucherele cadou pot fi utilizate în magazinul nostru online: Vivantis.ro

Ce ar trebui să știți

Dacă doriți să aplicați voucherul cadou în formă electronică, procedați la fel ca și în cazul când aplicați cupoanele de reducere. Valoarea comenzii după deducerea tuturor reducerilor nu poate fi negativă. Voucherul cadou este valabil 12 luni.
Vouchrele cumpărate nu pot fi schimbate contra bani. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți toată suma, deoarece orice diferență de preț dintre valoarea voucherului și valoarea comenzii nu este returnabilă. E mai bine să alegeți piese în valoare puțin mai mare decât valoarea voucherului și astfel să folosiți toată suma.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde