Vouchere cadou

Care este valabilitatea voucherului meu?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Doriți să vă asigurați că veți alege cadoul potrivit? Eziți alegând parfumul pentru femeia viații tale? Nu știi care ceas l-ar putea cuceri pe alesul inimii tale? Mizați pe un voucher cadou! Cu un voucher cadou nu oferiți doar o hârtie prețioasă. De asemenea, le oferiți celor dragi posibilitatea de a alege un cadou, care îi va încânta cu adevărat. Doar ei știu, ce își doresc cu adevărat.

Vouchere cadou

Tip voucher cadou

Vouchere cadou electronice

  • VOUCHERUL ELECTRONIC NU POATE FI CUMPĂRAT ÎMPREUNĂ CU ALTE PRODUSE
  • Îl veți găsi în e-mailul dvs. după plasarea comemenzii.
  • Nu trebuieie să așteptați. Îl puteți imprima și dărui imediat.
  • Voucherul va fi activ cel mult peste 1 oră de la primirea plății.
  • Valabilitatea sa este de 1 an din momentul în care plata a ajuns la noi.

Ce ar trebui să știți?

Voucherul cadou poate fi aplicat numai la o singură cumpărătură, nu poate fi aplicat pe părți. În cadrul unei cumprături pot fi folosite mai multe vouchere (maximum 10), valoarea cărora se cumulează. Voucherele cadou cumpărate nu pot fi returnate contra bani. Vă recomandăm să folosiți toată suma, deoarece orice diferență de preț dintre valoarea voucherului și valoarea comenzii nu este returnabilă. E mai bine să alegeți piese în valoare puțin mai mare decât valoarea voucherului și astfel să folosiți toată suma. Valabilitatea voucherului este 1 an din momentul cumpărării.

Vouchere cadou pentru clienți corporativi

De asemenea, puteți oferi un voucher cadou angajaților sau partenerilor dumneavoastră de afaceri. Pentru mai multe informații despre beneficii, am pregătit termeni și condiții de reduceri la beneficiile pentru clienții corporativi.