Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Delight K1A2381G

Brand: Calvin Klein Cod: hCK785

Descriere

Ceasurile Calvin Klein pentru femei sunt accesoriile potrivite pentru orice femeie modernă, încrezătoare. Singurul lucru care perturbe uniformitatea feței lor de soacră sunt micile mâini și sigla necesară a mărcii. Dar caracteristica cea mai izbitoare este cu siguranță trasa subțire de oțel formată într-o picătură ondulată în jurul unei carcase placate cu aur, care se închide pe agrafă. Acest lucru face ca ceasul să arate ca o brățară de lux. Decorați-vă încheieturile și bucurați-vă de atenția împrejurimilor.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 x 7 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Calvin Klein

Calvin Klein - designer de moda si creator de pietre de moda unic a fost născut în 1942 și în 80. secolul trecut, este renumit pentru colectia sa de blugi. Curând a pătruns în lumea parfumurilor si produse cosmetice de culoare.
Ceasuri Calvin Klein fac parte din producător mondial de ceas Swatch Group. Ceasuri sunt o garanție a calității și de precizie elvețiană de probă. Veți găsi clasice modele, precum si ceasuri de lux, cu un design nou. Te iubesc originalitatea si design de exceptie? Ceasuri Calvin Klein sunt imaginativ si mai presus de toate atemporal.

Brand de moda reprezintă nu numai ceas, ci, de asemenea, parfum, machiaj, bijuterii și moda accesorii.

Calvin Klein
zile
:
ore
:
minute
:
secunde