Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Even K7B23626

Brand: Calvin Klein
Femeile Calvin Klein ceasuri sunt populare pentru fiecare femeie care se bucură de accesorii de cea mai bună calitate. Cadranul alb este decorat cu indici originali, mâini luminoase și logo-ul mărcii… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Femeile Calvin Klein ceasuri sunt populare pentru fiecare femeie care se bucură de accesorii de cea mai bună calitate. Cadranul alb este decorat cu indici originali, mâini luminoase și logo-ul mărcii. Uita-te la incheietura mainilor cu o aura de aur din otel inoxidabil perfect adaptabila . Puteți lua acest model aproape la orice echipament, fie pentru uzul zilnic, fie pentru companie.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde