Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Minim K3M22V26

Brand: Calvin Klein
Ceasurile lui Calvin Klein se vor îndrăgosti de toate doamnele, cu slăbiciunea pentru accesorii excepționale. La prima vedere, veți obține aurul roz al ceasului dvs., ceea ce face să pară o bijuterie… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile lui Calvin Klein se vor îndrăgosti de toate doamnele, cu slăbiciunea pentru accesorii excepționale. La prima vedere, veți obține aurul roz al ceasului dvs., ceea ce face să pară o bijuterie de lux. Fața de ceas minimalist, în argint, este decorată numai cu mâinile și sigla mărcii. Mișcarea Mileniului, care vă atașează ceasul la încheietura mâinii, este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și se adaptează întotdeauna formei mâinii. Răsfățați-vă cu calitatea lui Calvin Klein.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
ETA 901.001
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
oțel - aurit - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
59,5
Dimensiune
35 x 40 x 6,1 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde