Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

5 Sports SRPD71K1

Brand: Seiko
Seiko introduce o noutate absolută și introduce un nou design al ceasului Seiko 5 Sports, care revigorează foarte mult această gamă legendară. Cadranul oferă o vedere a mâinilor luminiscente, indicii… Descriere și parametrii
Design de culoare (11):

Descriere

Seiko introduce o noutate absolută și introduce un nou design al ceasului Seiko 5 Sports, care revigorează foarte mult această gamă legendară. Cadranul oferă o vedere a mâinilor luminiscente, indicii de oră distinctivi, foaia de date a săptămânii și luneta rotativă unidică amplasată pe carcasă. Ceasul este alimentat de mișcare automată 4R36 și oferă o rezerva de energie de 41 de ore. O manevră precisă se mândrește, de asemenea, cu o mișcare din Milano, cu o mânecă, din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Impermeabil 10 ATM este suficient de amplu pentru înot fără griji. Încercați noul Seiko 5 Sports pentru dvs. și nu veți dori să îl luați din mână.

Observații

Ceasul se livrează în Seikocutia originală Seiko.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
41 hodin
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
Hardlex - călită mineral
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42,5 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde