Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crystalline Oval 5263904

Brand: Swarovski
Aveți nevoie de accesorii de cea mai înaltă calitate? Apoi ceasurile Crystaline Swarovski sunt făcute pentru tine. În jurul cadranului albastru deschis, există 1700 de cristale Swarovski care vor… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Aveți nevoie de accesorii de cea mai înaltă calitate? Apoi ceasurile Crystaline Swarovski sunt făcute pentru tine. În jurul cadranului albastru deschis, există 1700 de cristale Swarovski care vor străluci în orice mișcare. De asemenea, captează un toc neobișnuit care combină un design rotund și oval . Ceasurile sunt fabricate complet din oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu Swiss Made cu ceasuri Swarovski .

Observații

Ceasul se livrează în Swarovskicutia originală Swarovski.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
37 x 43 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde