Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crystalline Oval 5263904

Brand: Swarovski Cod: hSV063

Descriere

Aveți nevoie de accesorii de cea mai înaltă calitate? Apoi ceasurile Crystaline Swarovski sunt făcute pentru tine. În jurul cadranului albastru deschis, există 1700 de cristale Swarovski care vor străluci în orice mișcare. De asemenea, captează un toc neobișnuit care combină un design rotund și oval . Ceasurile sunt fabricate complet din oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu Swiss Made cu ceasuri Swarovski .

Observații

Ceasul se livrează în Swarovskicutia originală Swarovski.

Observații

Ceasul se livrează în Swarovskicutia originală Swarovski.

Observații

Ceasul se livrează în Swarovskicutia originală Swarovski.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
37 x 43 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Swarovski


Swarovski

Bijuterii Swarovski este foarte specială. Este o bijuterie și accesorii unice, care sunt decorate cu cristale Swarovski originale. Aceste cristale pot fi recunoscute grație înaltă strălucire și design foarte frumos si de bun gust. Aceasta este una dintre cele mai recunoscute branduri care apar pe piața mondială. Swarovski, acesta este un simbol al luxului, frumusetii si de lux pentru toată lumea.

Swarovski este un brand de clasă mondială, nu este surprinzător faptul că alege fețele familiare, prezentând colecția ei. de brand a fost Miranda Kerr cu care se confruntă, de exemplu, sau frumusețea Africii de Sud și unul dintre micile îngerii de la Victoria Secret Candice Swanepoel. Candice, printre altele, a pozat într-o cască împânzit cu cristale Swarovski, o priveliște cu adevărat spectaculoasă.

Mark încearcă să atragă atenția asupra produselor interesante. De exemplu, în 2004, compania austriaca aduce un cristal gigant cu un diametru de 2,7 mA, greutate 250 de lire sterline. Mai târziu, au produs un candelabru imens, care servește ca un decor în filmul legendarul "Fantoma de la Opera". În Austria, puteți vizita chiar și un muzeu dedicat lui Daniel Swarovski.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde