Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kyle 1791629

Ceasurile Tommy Hilfiger vor fi populare la fiecare domn modern care îi place să se împodobească cu accesorii atemporale. Cadranul lor albastru închis captivează cu trei sub-cadran cu funcție de… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Tommy Hilfiger vor fi populare la fiecare domn modern care îi place să se împodobească cu accesorii atemporale. Cadranul lor albastru închis captivează cu trei sub-cadran cu funcție de cronometru și timp de 24 de ore, și ștampila dată necesară pe poziția 12. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate. La încheietură, ceasul este fixat cu o curea de piele în culoarea trendy a coniacului. Trăiește-ți un supliment pe care îl poți lua cu adevărat pe toate.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 48 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde