Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No Swiss T-Gentleman R2451135005

Brand: Trussardi
Proiectare atemporală, manopera precisă și utilizarea celor mai fine materiale nobile. Toate acestea combină ceasurile pentru bărbați marca italiană Trussardi . Cadranul lor negru vă va impresiona la… Descriere și parametrii

Descriere

Proiectare atemporală, manopera precisă și utilizarea celor mai fine materiale nobile. Toate acestea combină ceasurile pentru bărbați marca italiană Trussardi . Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu trei cronografii cu funcție data, ziua săptămânii și indicator 24h. De remarcat, de asemenea, o a doua mână decorată cu un cap de ogar - mascota Trussardi simbolizând agilitatea și energia care radiază din accesoriile acestui brand. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cureaua este din piele autentică. Când îți pui ceasul Trussardi pe încheietura mâinii, ținuta ta capătă o cu totul altă dimensiune.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
80
Dimensiune
43 x 49 x 9,6 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde