Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Next 401167-55

Brand: Viceroy
Dacă doriți să notați cu fiul sau nepotul dvs. un accesoriu elegant și de înaltă calitate, atunci cumpărați un ceas Viceroy . Cadranul lor este decorat cu mâini luminescente distinctive, cu indici ,… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să notați cu fiul sau nepotul dvs. un accesoriu elegant și de înaltă calitate, atunci cumpărați un ceas Viceroy . Cadranul lor este decorat cu mâini luminescente distinctive, cu indici, ceea ce face timpul foarte ușor de citit. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele de înaltă calitate, care, în legătură cu carcasa din oțel, completată cu indicatori ai punctelor cardinale, formează un întreg perfect. Fără îndoială, orice băiat mai mare va iubi acest ceas.


Ceasul vine într-un set cu o brățară inteligentă cu afișaj LED. Brațarăoferă funcții utile de bază, cum ar fi numărarea treptelor, cronometrul, data.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 42 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde