Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Amestec parfumat de uleiuri esențiale Yoga Flow 5 ml

Brand: Primavera
Amestecul parfumat Yoga Flow conține uleiuri esențiale de mirt, grapefruit si lemn de santal. Amestecul adâncește respirația, întărește accentul pe respirație, îmbunătățește starea de spirit si are… Descriere și parametrii

Descriere

Amestecul parfumat Yoga Flow conține uleiuri esențiale de mirt, grapefruit si lemn de santal. Amestecul adâncește respirația, întărește accentul pe respirație, îmbunătățește starea de spirit si are un efect relaxant și calmant. Aroma sa armonizează corpul si mintea. 

Picurați 3-5 picături în lampa aromatică sau difuzor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde