Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat pentru masaj Vacuform

Brand: Beauty Relax
Aparatul pentru masaj BeautyRelax Vacuform Premium reprezintă o soluție modernă și cu adevărat funcțională în lupta împotriva celulitei. Dispozitiv de top pentru masaj intensiv în vid. Opțiunea de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aparatul pentru masaj BeautyRelax Vacuform Premium reprezintă o soluție modernă și cu adevărat funcțională în lupta împotriva celulitei. Dispozitiv de top pentru masaj intensiv în vid. Opțiunea de setare a 6 niveluri de intensitate. 6 niveluri de căldură încălzesc bine suprafața pielii. Veți trata zonele problematice ca într-un salon de masaj profesionist.

6 nivele de lumină,
Dispozitivul de masaj BeautyRelax Vacuform Premium oferă 6 niveluri de forță în vid. Fiecare parte a corpului necesită o dimensiune diferită a aplicatorului, precum și o setare diferită de putere de aspirație. Performanță mai mare pentru un masaj intensiv profund. Veți aprecia aspirația mai moale pe părțile mai mici ale corpului cu o sensibilitate sporită la atingere.

Parametri tehnici:

Încălzire: 6 nivele.
Aspirație cu vid: 6 nivele.
Tensiune de operare: 5V.
Performanță: 24W
Încărcare: baterie Li-ion încorporată
Alimentare: Cablu USB (inclus)
Dimensiuni: 34 x 24 x 10 cm
Greutate: 900 g

Proprietăți:

  • dispozitiv pentru masaj anticelulitic, 
  • pentru masaj intensiv corporal cu vid, 
  • 6 nivele de lumină, 
  • promovează circulația sângelui și metabolismul. 
  • ameliorează simptomele celulitei, 
  • formează și întărește zonele problematice, 
  • zona de aplicare: coapsele exterioare și interioare, brațele, fesele, abdomenul.

Utilizați conform instrucțiunilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde