Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de corp pentru Fermitate Vinosculpt (Lift & Firm Body Cream) 250 ml

Brand: Caudalie
Îngrijire fermă pentru pielea șoldurilor, feselor, coapselor și mâinilor. Substanțele active, cum ar fi polifenoli din semințe de struguri și unt de shea ajuta la restabilirea producției de elastină… Descriere și parametrii

Descriere

Îngrijire fermă pentru pielea șoldurilor, feselor, coapselor și mâinilor. Substanțele active, cum ar fi polifenoli din semințe de struguri și unt de shea ajuta la restabilirea producției de elastină și asigură hidratarea pielii. Deja după câteva utilizări pielea dvs. va fi tonifiată, netedă și vizibil mai fermă.

Caracteristici:

  • conține polifenoli antioxidanți din semințe de struguri,
  • întărește pielea,
  • hidratează,
  • lasă pielea vizibil moale, neteda, tonifiată si mai fermă.
  • Are o textură cremoasă și se absoarbe ușor.

Aplicați crema pe piele și masați.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde