Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prezervative Invisible Close Fit

Brand: Durex
De ce le veți iubi? Materialul extra subțire oferă sensibilitate crescută Netede cu formă dreaptă, ca să se potrivească mai bine Siguranță fără compromisuri Prezervativele Durex Invisible sunt… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

De ce le veți iubi?

  • Materialul extra subțire oferă sensibilitate crescută
  • Netede cu formă dreaptă, ca să se potrivească mai bine
  • Siguranță fără compromisuri

Prezervativele Durex Invisible sunt proiectate pentru a asigura o sensibilitate maximă oferind în același timp un nivel ridicat de siguranță și protecție. Se potrivesc confortabil pentru bărbații care caută dimensiuni mai înguste decât prezervativul standard Invisible .

Caracteristici:

  • Prezervative din latex lubrifiate cu gel de silicon
  • Prezervativele cu o formă dreaptă se termină cu un rezervor
  • Dimensiune Slim - Lățime nominală: 52,5 mm

Calitate Durex: Fiecare prezervativ este 100% testat electronic. Pentru fiecare lot se efectuează alte 5 teste de calitate.

Citiți cu atenție instrucțiunile din interiorul cutiei, mai ales dacă folosiți prezervative pentru sexul anal sau oral. Prezervativul este de unică folosință. Nici o metodă contraceptivă nu asigură protecție 100% împotriva sarcinii, HIV sau alte boli cu transmitere sexuală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Prezervativele sunt un preparat medical.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde