Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fixativ -  cu efect puternic Performance (Strong) 500 ml

Brand: Wella Professionals Cod: kWE4137

Descriere

Lac profesional pentru consolidarea pe termen lung a părului. Părul rămâne moale și suplu. Modalitatea de pulverizare foarte fină cu o aromă plăcută. Este destinat pentru toate tipurile de păr, pentru orice tip de coafură. Finisaj final pentru fixarea părului. Se periază ușor, nu crează efect de păr lipicios. Cel mai mare triumf al acestui produs este versatilitatea sa - o capacitate de modelare perfectă, datorită căreia a câștigat nu doar clienții fideli, dar și aprecierea specialiștilor Studio Wella.
Potrivit pentru păr fin.
 

Cum să utilizați

Se aplică de la o distanță de 30 cm.

Spoturi

Dacă doriți să adăugați coafurei un volum instant, puteți pulveriza peste rădăcinile firelor de păr.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Wella Professionals

Compania germană Wella Professional este unul dintre cei mai mari producatori de specialitate de produse de marcă de îngrijire a părului din lume. Compania se concentreaza pe marca de produse de îngrijire a părului a crescut la cea mai înaltă calitate. Wella respectă pe deplin cele mai recente aspectele de mediu și de sănătate, accentul pe starea de sănătate a clientului este fundamentul filosofiei și forța motrice din spatele de cercetare a companiei. Wella produse pentru îngrijirea părului au fost în mod tradițional asociate cu frumusetea, temperament și natura. Se face părul tuturor poate converti ideile în realitate, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la starea de sanatate a parului lor.

Wella produse Pro Series reprezinta un sistem perfect de ingrijire cuprinzatoare pentru toate tipurile de păr. Consumul regulat de produse Wella păr devin mai sanatos de ansamblu, și datorită stilul, Wella, de asemenea, obtinerea ajustate. Păr Vital si coafura frumos vă va oferi un sentiment unic de perfecțiune.

Răsfățați-vă de la top de ingrijire a parului de brand Wella Professional.

...Mărimi
Wella Professionals
zile
:
ore
:
minute
:
secunde