Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de dușThe Ritual Of Ayurveda

Brand: Rituals
Creați un echilibru între minte, corp și suflet cu acest gel de duș de la spumant de la The Ritual of Ayurveda. Pur și simplu luați o cantitate mică în mână și urmăriți modul în care se transformă… Descriere și parametrii

Descriere

Creați un echilibru între minte, corp și suflet cu acest gel de duș de la spumant de la The Ritual of Ayurveda. Pur și simplu luați o cantitate mică în mână și urmăriți modul în care se transformă într-o spumă bogată și luxoasă. Îmbogățit cu ingrediente ayurvedice vechi, cum ar fi trandafirul indian și uleiul de migdale dulci, lasă pielea moale mătăsoasa și hrănită.

Aplicați pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde