Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune revitalizantăAbsolue Rose 80(Revitalizing Toning Lotion) 150 ml

Brand: Lancome
Loțiunea revitalizantă si tonifiantă calmează și reîmprospătează pielea feței. Laptele este umplut cu elemente roz de apă de trandafiri distilată și apă de trandafiri fermentată. Hidratează pielea și… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea revitalizantă si tonifiantă calmează și reîmprospătează pielea feței. Laptele este umplut cu elemente roz de apă de trandafiri distilată și apă de trandafiri fermentată. Hidratează pielea și o lasă mai fină, mai moale și mai confortabilă. Pregătește perfect pielea pentru aplicarea serului sau a altui produs pentru îngrijirea pielii dvs.

Caracteristici:

  • calmează și regenerează,
  • revitalizează,
  • hidratează,
  • iluminează,
  • lasă pielea moale.

Aplicați o cantitate mica pe mâini si masați bine.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde