Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască regenerantă pentru piele împotriva îmbătrânirii cu trufe negreRe-Nutriv Ultimate Diamond (Transformative Thermal Ritula Massage Mask) 50 ml

Brand: Estée Lauder
Răsfățați-vă pielea cu masca cu extracte de trufe negre Black Diamond. Masca de lux oferă pielii un impuls de întinerire si energie. concentrația mare de ingrediente active îmbunătățește semnificativ… Descriere și parametrii

Descriere

Răsfățați-vă pielea cu masca cu extracte de trufe negre Black Diamond. Masca de lux oferă pielii un impuls de întinerire si energie. concentrația mare de ingrediente active îmbunătățește semnificativ elasticitatea pielii și o întărește în mod semnificativ. Acum vă puteți bucura de o experiență de lux cu masajul cu, „Pietre fierbinți“ în confortul casei dvs..

Ingrediente active:

  • Extractul de trufe negre - oferă pielii energie maximă.

Caracteristici:

  • luminează tenul,
  • întărește și regenerează,
  • elimină liniile fine și ridurile,
  • întoarce aspectul tânăr al pielii.
  • în mod eficient luptă cu pielea uscată și deshidratată.
  • lasă pielea luminoasă, fermă și netedă.

În apă caldă, se încălzește piatra timp de aproximativ 1 minut. masca de față se aplică într-un strat subțire pe pielea curată. Evitați zona ochilor. Cu mișcări ușoare circulare a pietrei masați pielea până când masca se încălzește complet pe piele. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde