Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set pentru aranjarea sprâncenelor Brow Sculpt Kit 2,2 g

Brand: Revolution
Mini paleta pentru sprâncene oferă nuanță, ceară și iluminator. Această paletă 3in1 se potrivește perfect în geanta dvs. cosmetică, de aceea veți aprecia aranjarea în orice moment în timpul zilei.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mini paleta pentru sprâncene oferă nuanță, ceară și iluminator. Această paletă 3in1 se potrivește perfect în geanta dvs. cosmetică, de aceea veți aprecia aranjarea în orice moment în timpul zilei. Paleta include, de asemenea, o oglindă, pensetă, pensulă și perie, cu ajutorul cărora sprâncenele dvs. vor fi perfect îngrijite. 

Caracteristici:

  • paletă pentru sprâncene,
  • este potrivită pentru călătorii și in geantă.
  • pentru aranjarea rapidă și ușoară a sprâncenelor
  • 3 produse in 1,

Alegeți nuanța corespunzătoare, aplicați pe sprâncene cu o perie și apoi fixați cu ceară. 

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution le veți găsi aici: