Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru un volum mai mare 2000 Calorie (Dramatic Volume) 9 ml

Brand: Max Factor Cod: kDKR1020
Variante produs (2):

Descriere

Rimelul 2000 Calorie este unul dintre cele mai cunoscute produse Max Factor . Adaugă genelor dumneavoastră un volum  de până la  300%.

Substanțe active:

  • Sisteme duble de polimeri și ceară naturală  - oferă un aspect dramatic genelor, asigură că rimelul să nu se întindă și să reziste toată ziua.

Caracteristici:

  • peria special creată asigură aplicarea unei cantități  suficiente de rimel,
  • gene cu volum mărit până la 300% ,
  • neparfumat, hipoalergenic,
  • potrivit pentru persoanele, care poartă lentile de contact.

Cum să utilizați

Aplicați pe gene folosind aplicatorul.

Spoturi

Pentru a spori efectele rimelului folosiți o bază sub rimel.

Pentru demachiere vă recomandăm să utilizați demachiant special pentru cosmeticele rezistente la apă. 

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Max Factor

MAX FACTOR folosit pentru a fi produse cosmetice renumite din curte țarist rus. Timpurie 20. lea a emigrat în America înainte de final, stabilindu-se în Los Angeles, și apoi în 1908 a deschis primul său magazin machiaj și are nevoie de vlásenkářskými. Printre actorii locali răspândit rapid faima comerciant la îndemână, care, de asemenea a fost capabil de a consilia cu privire la modul de a face-up cele mai bune. Un an mai târziu, Max Factor a fondat propria companie, dedicat in curs de dezvoltare de produse cosmetice - inițial numai pentru actorii și mai târziu pentru publicul larg. În 1930, produsele cosmetice Max Factor este deja vândut în 81 de țări din întreaga lume, și după doi ani în plus de cosmetice renumite castigat un premiu Oscar pentru machiaj restante pentru emisiunile de televiziune. De-a lungul anilor, Max Factor îmbunătățirea continuă a produselor sale, care rămân legate inextricabil cu filmul. "Make-up vedete de cinema make-up artist" nu este doar o frază goală -. Max Factor make-up ai putea vedea în filme precum Bridget Jones Diary lui, Zâmbet de Mona Lisa, The Aviator și Geisha

...Mărimi
Max Factor
zile
:
ore
:
minute
:
secunde