Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser pentru gene și sprâncene Hair plus 3 ml

Ser pentru gene și sprâncene Hairplus stimulează intens creșterea genelor și a sprâncenelor și ajută să fie mai lungi și mai dese. Descriere și parametrii

Descriere

Ser pentru gene și sprâncene Hairplus stimulează intens creșterea genelor și a sprâncenelor și ajută să fie mai lungi și mai dese.

Substanțe active:

  • bio-peptide - sporesc creșterea genelor și a sprâncenelor și le protejează de cădere
  • vitaminele A, C și E - hrănesc genele și sprâncenele de la rădăcini până la vârfuri
  • Panthenol - catifelează și calmează pielea sensibilă a pleoapelor și sprâncenelor
  • Ginseng Extract - stimulează fluxul sanguin la rădăcinile genelor și sprâncenelor

Caracteristici:

  • stimulează intens creșterea genelor și a sprâncenelor și ajută să fie mai lungi și mai dese
  • întărește genele și firele de păr din sprâncene și le face mai puternice
  • crește elasticitatea genelor și sprâncenelor, prevenind astfel ruperea
  • ajută la reducerea căderii genelor și sprâncenelor

Înainte de aplicare, ștergeți bine excesul de lichid de pe pensulă de marginea recipientului (în acest caz nu este valabil cu cât mai mul ser cu atât mai repede vor crește genele și sprâncenele) .Apoi se aplică o cantitate mică de ser la rădăcinile genelor ca eyeliner-ul și eventual pe sprâncene. Primele 10-14 zile aplicați dimineața și apoi puteți începe să se aplicați numai seara. Genele cresc în cicluri. folosind serul, acest ciclu poate fi mai scurt datorită creșterii mai rapide și mai intense, astfel, s-ar putea să aveți senzația că genele vă cad. Însă genele doar se schimbă în mod natural.

Spoturi

Cantitățile excesive de ser pot provoca o reacție alergică sau eritem și usturături ale ochilor. Dacă produsul ajunge în ochi, spălați-i imediat cu apă. Dacă ochii se înroșesc sau simțiți arsuri nu utilizați câteva zile.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde