Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray de protecție pentru bronz intensTan & Protect SPF 30 150 ml

Brand: Piz Buin
Spray-ul de protecție cu factor ridicat de protecție in timpul bronzării hidratează pielea, previne deteriorarea pielii si prelungește bronzul. Oferă o protecție imediată și eficientă împotriva… Descriere și parametrii

Descriere

Spray-ul de protecție cu factor ridicat de protecție in timpul bronzării hidratează pielea, previne deteriorarea pielii si prelungește bronzul. Oferă o protecție imediată și eficientă împotriva razelor solare.

Caracteristici:

  • conține filtre UV care protejează pielea.
  • Tehnologia specială Illumitone ™, care crește și accelerează bronzul,
  • se absoarbe rapid,
  • Are o textura non-grasa si care nu lipește.

 

Agitați înainte de utilizare. Aplicați pe piele înainte de expunerea la soare într-o cantitate suficienta si masați. În timpul zilei repetați, mai ales după înot sau ștergerea cu prosopul.

Se aplică pe piele, în cantitate suficientă, înainte de expunerea la soare.