Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray de protecție solară SPF 30 Satin Protection(Spray) 220 ml

Hawaiian Tropic de protecție solară Satin Protection oferă protecție UVA cu spectru larg și de protecție UVA și UVB. Amestecat cu vitaminele C și E protejează crema de piele si hidratează. Pielea ta… Descriere și parametrii

Descriere

Hawaiian Tropic de protecție solară Satin Protection oferă protecție UVA cu spectru larg și de protecție UVA și UVB. Amestecat cu vitaminele C și E protejează crema de piele si hidratează. Pielea ta va fi moale si hidratata cu un dram de frumos parfum tropical. Bucurați-vă de până la 80 de minute pe plajă sau vă destindeți la piscină, fără griji, datorită unei formulări impermeabil de această cremă. Folosiți spray de ambalaj convenabil, și de a face cererea dumneavoastră de protecție solară. Foarte rezistent la apă. 

Caracteristici:

  • protecție solară spray,
  • Foarte rezistent la apă.
  • protecție UV medie,
  • hidratarea pielii.

Nu pulverizați direct pe fata. Aplicați loțiunea 20 de minute înainte de plajă. Se aplică în mod repetat, pentru a menține o protecție. Nu lăsați copiii mici la lumina solară directă. Utilizați-le haine și produse de îngrijire a părului cu o protecție foarte mare (SPF mai mare de 25). Evitați soarele intens de amiază. Nici un produs de protecție solară poate oferi o protecție de 100%. Expunerea excesiva la soare este o amenințare gravă de sănătate. O cantitate mai mică de produs poate reduce în mod semnificativ nivelul de protecție a pielii dumneavoastră. 

vas sub presiune. Atunci când sunt încălzite pot exploda. A se proteja de lumina soarelui și a nu se expune la temperaturi mai mari de 50 ° C Nu perforați, ardeți, chiar și după utilizare. Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau un material incandescent. Păstrați departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. A se păstra departe de surse de aprindere. Fumatul este interzis. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Recicleaza numai cutii goale.

Alcool denaturat., Izobutan, izododecan, aqua Homosalate, Octocrylene, butil methoxydibenzoylmethane, lauril PEG-8 dimeticon, fenilizopropil dimeticon, poligliceril-3 Stearate / izostearat / Dimer dilinoleat Copolimeri Caprylyl Glycol, hidrogenată metil Abietate, parafina lichida, ascorbil palmitat tocoferil, extract de Carica Papaya, extract de rădăcină Colocasia Antiquorum, extract de Mangifera indica fructe, Passiflora incarnata Extract de fructe, acutifolia extract de flori de Plumeria, Psidium guajava extract de fructe, pantenol, extract de aloe Barbadensis frunze, Parfum.