Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vopsea pentru sprâncene și gene Refectocil 15 ml

Brand: Refectocil
Colorați genele și sprâncenele în nuanța dorită. Un tub conține 15 ml de culoare. Pentru o utilizare sunt necesare 2 cm de vopsea și aproximativ 10 picături de oxidant de 3% pentru a activa culoarea,… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Colorați genele și sprâncenele în nuanța dorită. Un tub conține 15 ml de culoare. Pentru o utilizare sunt necesare 2 cm de vopsea și aproximativ 10 picături de oxidant de 3% pentru a activa culoarea, pe care o puteți amesteca, de exemplu, în bolul Refectocil. Oxidantul nu este inclus. Vopseaua pentru gene și sprâncene este suficientă pentru 30-40 utilizări.

Aplicare simplă și fiabilă, acțiune rapidă, rezultate excelente și culoare care durează până la 6 săptămâni!

Folosind această vopsea nu puteți obține o nuanță mai deschisă decât aveți în ​​prezent. Pentru decolorare sau nuanță mai deschisă utilizați pasta înălbitoare Refectocil .

Cum să utilizați

Mod de pregătire: Pentru a obține rezultate optime de culoare, genele și sprâncenele trebuie să fie uscate și degresate. Luați doar 2 hârtii RefectoCil. Aplicați pe partea de jos a  pleoapei și pe partea inferioară a hârtiei cremă sau vaselină. Pentru a preveni colorarae pielii, apăsați hârtia și puneți-o cât mai aproape sub gene. Folosiți mănuși de protecție, produsul conține fenilendiamine.

Aplicarea: Înainte de colorare, amestecați 2 cm de culoare și 10 picături de oxidant Refectocil lichid până veți primi o pastă cu consistența uniformă.  Închideți un ochi, aplicați culoarea pe genelor până când acestea sunt complet acoperite cu vopsea. Apoi, aplicați în direcția creșterii aceeași nuanță sau o nuanță mai deschisă pe sprâncene.

Durata: lăsați să-și facă efectul 5 - 10 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii.

Curățare: După colorare, ștergeți excesul de vopsea de pe sprâncene cu un tampon de vată.  Dacă pielea vine în contact cu vopseaua, îndepărtați petele rapid și ușor cu emulsia specială (îndepărtătorul de vopsea nu poate fi aplicat în zona din jurul ochiului și genelor). Genele - Îndepărtați cu atenție hârtiile  și ștergeți excesul de vopsea cu vată uscată.  Apoi, îndepărtați cu apă și vată restul de culoare. Nu deschideți ochiul până la curățarea completă!

Aviz

Oxidant nu este inclus în setul pentru sprâncene și gene. Acesta trebuie să fie achiziționat separat!

Spoturi

Înainte de aplicare, vă recomandăm să folosiți o soluție pentru îndepărtarea grăsimii.

Cunoașteți periile de lux din seria Sefiros Accesories?

zile
:
ore
:
minute
:
secunde