Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru femei Wilkinson Intuition Complete

Când tot ce e bun se unește, apare Complete! Wilkinson prezintă cel mai bun ras din linia Intuition. Aparatul de ras cu 5 lame, cu funcția Skin-Protect asigură un ras minuțios și o senzație de… Descriere și parametrii

Descriere

Când tot ce e bun se unește, apare Complete! Wilkinson prezintă cel mai bun ras din linia Intuition. Aparatul de ras cu 5 lame, cu funcția Skin-Protect asigură un ras minuțios și o senzație de catifelare după folosire. Datorită capului subțire al aparatului, puteți ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile și veți obține o radere perfectă pe toate curbele. Formula de protecție a pielii creează o peliculă protectoare pe piele, datorită căreia mașina alunecă frumos pe ea și previne iritarea pielii. Cum va arăta comoara noastră în tonul Rose Gold în baia dumneavoastră? Intuition Complete nu pierde timpul dumneavoastră.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru femei, cu capete interschimbabile,
  • 5 lame pentru un ras neted,
  • pentru piele catifelată,
  • cap subțire al aparatului,
  • nu irita pielea.

Mai întâi umeziți pielea, apoi radeți părul în direcția de creștere. 

aparat de ras , + 1 cap de rezervă,

zile
:
ore
:
minute
:
secunde