Dumneavoastră desigur știți, că curățenia de primăvară nu e mare distracție, dar trebuie făcută. Iar noi o concepem ca inventariere. Nu vom uita de comenzile dumneavoastră, dar le vom expedia cel mai devreme pe  1. 3. 2018. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

loading
loading
 
Au fost găsite 300 produse

+Filtru

Categorie

Ascunde

Brand

Mai multe branduri >

Ascunde

Ascunde

Preț

leilei

OdDolei

Ascunde

Tipul de păr

Șterge

Au fost găsite 300 produse

Sortează după:

Sus

12345

Au fost găsite 300 produse

značky

Istoria DERMACOL merge până la 60. zbor. Apoi începe la dezvoltarea Barrandov Film Studios și producția ulterioară de film și teatru make-up. Cariera sa de succes și lansarea unui make-up marca DERMACOL foarte acoperire, care a fost primul de acest gen din Europa. Licența pentru acest produs a fost vândut în 1965 la Hollywood. Frumusețea multor staruri de cinema celebre si produse de îngrijit care au avut originea în cehă cosmetice DERMACOL.

De la început, DERMACOL marca caracterizată prin cooperare Barrandov Film Studios cu Institutul de cosmetice medicale din Praga, o combinație de succes de specialiști în domeniul produselor cosmetice bazate pe bază medicală de sunet și specialiști în produse cosmetice și de make-up de film. Laborator DERMACOL monitorizeze cu atenție tendințele actuale de frumusețe și în mod constant de testare și de a dezvolta produse care să răspundă nevoilor de o combinație de sanatate si frumusete.

Faces marca

DERMACOL ca John Paulová, Zdenek Žádníková-Volencová, Iva Kubelková, Simon Postlerová și, recent, în compania femeilor frumoase includ Miss Word 2006 Tatana Kucharova!

Printre cele mai populare produse ale brandului includ gama intense de ridicare Botocell și acoperă machiaj Dermacol Cover pentru ten clar și unitar.

Citiți articolul despre DERMACOL marca intr-o revista de frumusete!

 

info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Alegeți din 37 605
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni