loading
loading
 
Au fost găsite 38 produse

+Filtru

Categorie

Ascunde

Brand

Mai multe branduri >

Ascunde

Ascunde

Preț

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Au fost găsite 38 produse

Sortează după:

Sus

Au fost găsite 38 produse

značky

Dr.Hauschka Cosmetics este una dintre cele trei branduri care a lansat compania Wala. Istoria acestei companii a inceput in 1935. Apoi fondat de Dr. Rudolf Hauschka în care ea a început să producă marca homeopatic pe baza de plante Wala Arzneimittel. În 1967, a adăugat el Dr.Hauschka cosmetice de brand, care are acum mai mult de 120 de produse.

Cosmetice organice de înaltă calitate Dr.Hauschka implică utilizarea de plante și plante medicinale de calitate. Metoda biodinamice cultivate în propriile grădini și ferma ecologică adiacentă chemat Sonnenhof în conformitate cu principiile de Demeter. Alte plante provin din agricultura ecologică și certificate de colectare gratuit de crescătorie. Mână sunt colectate și prelucrate ulterior ușor.

Cosmetice Dr.Hauschka restabilirea puterea de a pielii, îmbunătățește procesele naturale și ritmurile proprii pielii si protejeaza-l de la influențe externe. Toata gama de produse cosmetice Dr.Hauschka este certificată cu BDIH ca "cosmetice naturale controlate".

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni