Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Șterge

Ochelari de soare

Ochelarii de soare – accesoriu de modă practic pentru fiecare zi

Ochelarii demult nu mai sunt folosiți doar pentru a vedea mai bine, ci mai ales în calitate de protecție de razele solare, dar și ca accesoriu de modă. Primii ochelari de soare au fost descoperiți în prima jumătate a secolului XVIII, dar tendința de a apăra ochii de razele solare, se întâlnește în istorie mult mai devreme.   

În prezent pot fi găsiți pe piață într-o varietate mare de stiluri, forme și culori. E suficient doar să alegeți. Ochelarii de soare au devenit treptat parte a vieții noastre de zi cu zi, îi purtăm în stradă, la plajă, dar și la munte. Prin urmare, atunci când alegem e important  să ținem seama nu doar de design, dar în primul rând de calitate.

+-Filtru

79 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde