Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Femei poșete, genți plic

Dacă ești în căutarea unui accesoriu, care îți va înviora perfect ținuta formală, atunci geanta stilată business este alegerea potrivită.  Îți oferă material calitativ, prelucrare cu precizie și aspect elegant. Gențile business sunt de obicei din piele, dar arată bine și cele din alte materiale. Gențile pentru serviciu sunt de obicei de mărimi mai mari, în care vei putea purta confortabil mape A4. În interior vei găsi mai multe secțiuni cu buzunare de diferite mărimi. Vei putea purta în ea toate documentele necesare, de asemenea telefonul mobil, portmoneul,  netbook-ul și alte lucruri necesare. Stilul business nu trebuie să fie plictisitor, ci dimpotrivă.

Gențile decente și elegante sunt un accesoriu minunat mai ales pentru stilul formal. Se potrivesc perfect pentru diferite ocazii festive, companii, întâlniri business și negocieri. Materialul calitativ, prelucrarea cu precizie, aspectul perfect și detaliile sofisticate sunt absolut firești. Poți fi încrezută că această geantă va fi un companion, care nu te va dezamăgi. Lasă-te alintată de lux și alege un accesoriu atemporal. Cu geanta elegantă mizezi pe alegerea sigură. Îți recomandăm să ai cel puțin una neagră și una bej.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde