Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 Sexy For Men - deodorant spray

212 Sexy For Men este un parfum pentru bărbatul modern, care este atrăgător, curajos si sexy. Mirosul acestui parfum evocă misterul si rafinamentul noiptii din New York. Notele citrice, Lemnului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

212 Sexy For Men este un parfum pentru bărbatul modern, care este atrăgător, curajos si sexy. Mirosul acestui parfum evocă misterul si rafinamentul noiptii din New York. Notele citrice, Lemnului oriental, mandarinelor si de bergamotă oferă un sentiment de putere, prospetime si calitate. Acest parfum este potrivit pentru orice ocazie.

Parfumul a fost lansat pe piată in anul 2006.

Compoziție

Cap

bergamotă, mandarine, frunze verzi

inimă

cardamom, flori, piper

Fundație

lemn de santal, vanilie, lemn de guaiac, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde