Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 VIP Rosé - EDP

Carolina Herrera lansează un alt parfum 212, cel 212 VIP Rosé. Parfumul întruchipează atmosfera fermecătoare, elegantă și distractivă a petrecerilor de modă din New York. Compoziția este proaspătă și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Carolina Herrera lansează un alt parfum 212, cel 212 VIP Rosé. Parfumul întruchipează atmosfera fermecătoare, elegantă și distractivă a petrecerilor de modă din New York. Compoziția este proaspătă și senzuală. Tonurile de deschidere dezvăluie o atingere sclipitoare de șampanie roz cu fructe suculente - un simbol al unei petreceri de lux din New York. Inima dezvăluie acorduri de înflorire a piersicii care conferă compoziției un strop de rafinament. Baza demonstrează tonuri lemnoase senzuale și subtile. Fața parfumului a devenit modelul de top Gisele Bündchen.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

șampanie fructe

inimă

floarea de piersic

Fundație

note lemnoase